Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag:

Vandaag is het doosjes Donderdag en moest ik nog een doosje maken, ik lig wat achter omdat ik ziek ben geweest en de was boven gewoon kindjes heeft gekregen: niet normaal wat er aan achterstallige was lag. In ons grote gezin moet ik minimaal 2 wassen per dag doen ( iedere dag) en als je dan met griep in bed ligt heb je zo een fikse achterstand. Gelukkig doet mijn Willem sinds een paar maanden de strijk: Yeah! Na bijna 11 jaar heb ik het strijkstokje aan hem overgedragen. Hij is ook echt verbaasd over de hoeveelheid was hihihi: welcome to my world.

Terug naar mijn doosje. Ik wist nog niet wat voor iets ik ging maken, zag dat Mandy op Instagram al leuke kado enveloppen/doosjes had geplaatst ,dus ben op Facebook gaan zoeken. En alsof het zo moest zijn kwam ik een post tegen van Amanda Charlesworth/Scrimpingmommy. Zij had een geweldig doosje geplaatst en ik heb meteen gevraagd of ik deze mocht Cas-en ( Copy and Share) en dat mocht.

Natuurlijk heb ik mijn eigen draai eraan gegeven maar de basis komt van haar.

Stampin' Up!

Ik heb gekozen voor de set Lasting Lily, deze geweldige set mag je gratis uitzoeken bij een besteding van 120 euro. Zulke mooie bloemen met fijne details en prachtige teksten. Ik heb er al een mooie verjaardags kaart mee gemaakt maar die moet nog weggeven worden dus kan hem nog niet laten zien. De Lasting Lily is een Distinctive Stamp, hieronder zie je in een filmpje de uitleg over Distinctive Stamps

Ik heb eerst het Coastal Cabana cardstock gesneden en gescored met mijn Stampin’ Trimmer.

Voor het deksel heb je een stuk cardstock nodig van  5 7/8″ x 4 3/4″ score op 7/8″ aan alle 4 de kanten.

Dan het stuk  cardstock voor de basisdoos: 7″ x 6″ score op 1 1/2″ aan alle 4 de kanten.

Daarna heb ik het papier bestempeld met de vlek stempel,  haha ik weet niet hoe ik het anders moet noemen. Met deze stempel kan je schaduw in de Lily stempelen. Hiervoor heb ik Coastal Cabana inkt gebruikt, dan krijg je een mooi Tone Sur Tone effect.

Daarna het doosje in elkaar geplakt. Nu wilde ik de Lily’s stempelen en die had ik nog op mijn Stamparatus zitten, dus dat was Easy Peasy. Echt ik kan niet meer zonder mijn Stamparatus! Als je de stempels goed geplaatst hebt maak ik een afdruk op het mini Grid Paper en dan kan ik hier mijn cardstock plaatsen. Ik maak met potlood even een markering zodat ik precies weet waar ik het kaartje moet terugplaatsen.

IMG_3164

Deze plaatsing was voor een grote kaart maar nu kon ik ook het kleine kaartje voor mijn doosje perfect neer leggen. Wil je meer weten over de Stamparatus of hem bestellen: we helpen je graag. En nu tijdens Sale-A-Bration extra aantrekkelijk omdat je dan al bijna op de 60 euro zit en een gratis SAB product mag uitzoeken. Er zijn nu zelfs nieuwe producten toegevoegd.

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Doosjes, Ponsen, Sale-A-Bration, Stamparatus, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s