Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag:

Als je dit kaartje ziet zal je misschien denken:  hoezo, makkelijk? Maar met behulp van de Stamparatus is dit kaartje zo gemaakt. Ik had de Lily stempels nog op mijn Stamparatus zitten van het maken van het doosje, afgelopen donderdag. En wilde ook meteen wat andere kaarten ermee maken. Ik heb voor mijn jarige zus Hilly een lila versie gemaakt en omdat ze vandaag jarig is en ik het gisteren heb gegeven, kan ik hem nu ook hier tonen.

Stampin' Up!

Super leuk verjaardagskaartje toch?

Toen wilde ik een sterkte kaart maken om iemand een hart onder de riem te steken want daar loopt het thuis niet zo lekker en dat werd dit gele kaartje. Stemmig maar door het geel geen rouwkaart.

Stampin' Up!

En omdat ik toch bezig was ook even weer een lila versie waarbij het mooie Sale-A-Bration lint ( wat helaas al op is) mooi uitkomt.

Stampin' Up!

Ik vind de Lasting Lily echt prachtig en je ziet wat kleur gebruik of tekst een verschil maakt. En nogmaals met de Stamparatus is dit echt easy peasy!

Wil je meer weten over de Stamparatus of de Sale-A-Bration? Neem dan contact met ons op. Er is nog steeds die super instap actie, waarbij je lid wordt van ons gezellige team en voor 230 euro aan producten uit mag zoeken en maar 129 euro betaald. Of je betaald 160 euro en krijgt die geweldige Craft & Carry Tote (tas) erbij en mag je ook voor 230 euro aan producten uitzoeken.  Wij verwelkomen je graag in ons team.

11-01-18_th_imgfront_crafttote

Stampin’ Up! is zoveel meer dan alleen stempels en inkt. Je ontmoet ook de leukste mensen en 1 van deze dames is zelfs een vriendin voor het leven geworden. Ze woont in Ijsselstein en we zouden elkaar anders nooit ontmoet hebben. Ze stuurde Mandy en mij deze prachtige naamlabels die we aan onze Tote’s kunnen hangen : geweldig toch?!

IMG_3220.JPG

Dus zoek je een nieuwe hobby en nieuwe vriendinnen/ kennissen stap dan in , en wordt lid van team Madebyinepie.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:kaarten, Stamparatus, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s