Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag:

Ik zal het maar eerlijk vertellen : Ik ben verliefd!  Ja op Willem al jaren maar ik heb nu een nieuwe vlam: De Country Floral Dynamic Textured Impressions Embossing Folder. De embossing Folder is gratis uit te zoeken bij een bestelling vanaf 60 euro tijdens Sale-A-Brations

Het is een hele naam vol maar ik noem hem gewoon: Fantastisch!

Wat een prachtige diepe structuur, de bloemen knallen gewoon uit het papier. Ik heb eerst met een brayer en Coastal Cabana inkt de embossingfolder be-inkt en toen pas door de Big Shot gehaald: oh zo mooi, zwijmel ,zucht.  (oeps er zit een schaduw op mijn foto)

Stampin' Up!

Ik heb bij deze kaart de nieuwe pons gebruikt :  de Story Label Punch die ook vanaf 1 maart te bestellen is.

03.01.19_TH_Q1_OOP_PUNCH

En het prachtige Coastal Cabana/Granny Apple Green Reversible Ribbon. Hier wordt ik nu heel gelukkig van.

Toen heb ik het nog een keer gedaan met Gray Granite: oh ook al zo prachtig. Het is niet zo goed te zien op de foto’s misschien, maar geloof mij maar het is een geweldig effect.

Stampin' Up!

Bij dit kaartje heb ik gebruikt gemaakt van de Rectangle Stitched Framelits Dies en de Stitched Labels Framelits Dies. En de mooie tekst is uit de nederlandse stempelset: Door Dik en Dun. En deze is ook gratis uit te zoeken bij een bestelling vanaf 60 euro. Met dimensionals heb ik deze op de kaart geplakt en heb ik ook nog een stukje Rose Metallic Thread erachter gedaan. Stijlvol kaartje geworden zo.

Sale-a-Bration is nog maar 1 maand. En Stampin’ Up! heeft als klapper nu Sale-A-Bration Coordination producten op de markt gebracht die vanaf 1 maart hier te bestellen zijn. Ze hebben Dies gemaakt voor de kikkertjes en de Lily’s , de Cup cake’s en voor de nieuwe Painted Season Bundel. De nieuwe Story label Punch past perfect bij de nieuwe stempelset More than words. En die teksten passen weer perfect bij de hiervoor genoemde stempelsets. Dus heb je nog iets op je verlanglijst staan,  nu is het de tijd om het aan te schaffen want na 31 maart is de Sale-a-bration afgelopen en zijn de producten niet meer te bestellen. Mandy en ik helpen jullie graag.

liefs Ine en Mandy

Gebruikte producten, Sale-A-Bration producten en Sale-a-Bration Coordination producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, Ponsen, Sale-A-Bration, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s