Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag :

Gisteren heb ik al verteld over mijn nieuwe liefde. Met de Country Floral Dynamic Textured Impression Embossing folder heb je echt weinig nodig. Gewoon een stuk cardstock door de folder met de big shot halen en het ziet er prachtig uit. Ik had nog zo’n wit stukje over en wilde dat eerst op een kaart plakken. Maar ik had een hele drukke dag gehad en wilde even Zen worden voor het slapen gaan. Dus mijn blends gepakt en heerlijk zitten kleuren. Hier wordt ik lekker rustig van en blij: wat een prachtig resultaat. Ik heb de Stampin´ Blends in deze kleuren gebruikt:

Light soft sea foam

Dark en light Mango Melody

Light Daffodil Delight

Light Pumpkin Pie

om de bloemen en blaadjes te kleuren. En daarna het op een stuk Sea Foam cardstock geplakt met dimensionals . De hoeken heb ik afgerond, vond ik mooier .

Stampin' Up!

Geweldig kaartje toch? Tekst zet ik wel aan de binnenkant want het kan voor verschillende gelegenheden gebruikt worden.

Geniet van de zon,

Liefs Ine en Mandy

 Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, kaarten, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s