Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag

Vandaag wil ik jullie iets laten zien waar ik zelf heel enthousiast over ben: stempelen op bordjes en bekers. Omdat de inkten van Stampin’ Up! op waterbasis zijn kun je die niet gebruiken. Ik heb daarom Stazon inkt gekocht wat een permanente inkt is. Hiervoor heb je ook een speciale reiniger nodig, beide verkopen wij bij Stampin’ Up!

Jet Black StāzOn Ink PadStāzOn Cleaner

Het is niet easy peasy omdat het oppervlak glad is en je echt een vast hand moet hebben maar mislukt het dan kan je het met een babydoekje zo weer weg vegen. Even nadrogen met een stuk keukenrol en opnieuw beginnen.  Je moet het 35 minuten bakken in een oven op 175/180 graden en dan is de inkt ingebrand en kan je het daarna gewoon in de vaatwasser doen zonder dat de inkt eraf gaat.

3FAF9CE0-C98B-499D-8BAA-5AE140166676

 

Ik heb er al 2 mensen heel blij mee gemaakt en heb zo leuke kadootjes op voorraad om weg te geven. Vanavond nog even bij de Hanos wat leuke bordjes gescoord en kan ik weer lekker stempelen.

IMG_3295

Liefs Ine en Mandy

NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS NIEUWS

Vandaag is het ook 1 Maart en gaat de Sale-A-Bration Coordination actie in. En als verrassing kregen wij vanochtend vroeg te horen dat er een Third Release SAB is gekomen: hoe gaaf is dat. Nog meer keuze uit gratis producten die je mag uitzoeken bij een bestelling vanaf 60 euro. Hieronder kun je ze zien:

third release sab

En hieronder nog even de Coordination producten, let op deze zijn niet gratis maar een aanvulling op de gratis verkregen producten tijdens SAB. Alleen nog deze maand verkrijgbaar!!!!

 

flyer 1 maart sab

Gebruikte Producten: 

Categorieën:diverse, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s