Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag

Zoals jullie van ons gewend zijn een weekoverzicht. Mandy is lekker aan de gang gegaan met de Share What You Love suite. Prachtige stempelset, DSP, embossingfolder. Zo mooi allemaal. Dat is de kracht van Stampin’ Up! Alles past perfect bij elkaar de kleuren maar ook embellishments. En met zo’n suite hoef je het niet eens bij elkaar te zoeken maar staat alles op 1 pagina.Op pagina 177 van de jaarcatalogus staan alle producten die bij de suite horen en gewoon los te koop zijn.

Share What You Love Embellishment Kit

Ik was deze week helemaal blij met mijn nieuwe embossing folder met die lange naam: Country Floral Dynamic Textured Impressions Embossing Folder. Je hebt aan alleen een stuk cardstock genoeg: heeft zo weinig nodig. Maar je kan het ook lekker inkleuren.

En ik ben bezig geweest om te stempelen op bordjes en bekers : ook Superleuk.

En we hebben onze website een nieuw jasje gegeven. Is het jullie al opgevallen? Ik vind dat mandy dit weer super gedaan heeft. Trots op mijn meisje!

Kortom de week is weer voorbij gevlogen. Voor wie het viert: fijne carnaval. De anderen een fijn weekend, en wil je een bestelling doen en daardoor een gratis product uit mogen zoeken tijdens de laatste maand van Sale=A=Bration ( bij een bestelling vanaf 60 euro) wij helpen jou graag! 1 van die gratis uit te zoeken producten uit de 3e release is de Share What you love Embellishment kit.

Liefs Ine en Mandy

Product List

Categorieën:#simplestampin, Big Shot, Dies, kaarten, Over mij, Sale-A-Bration, Stampin'Blends, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s