Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Mooie Quote en voor mij geldt ook: een dag niet creatief bezig zijn is een dag niet geleefd lol.

Mijn Willem is een Feestbeest, dat wist ik al toen we elkaar net kenden. Ik was de degelijke weduwe met 4 kids en hij de gescheiden Party Animal. Velen dachten dat het niks zou worden tussen ons maar we zijn nu al bijna 11 jaar een samengesteld gezin.

Dit jaar begon het bij hem weer te kriebelen dus ik zei ga lekker carnavallen met een vriendin van ons. En hoe leuk is het dan als je zoon dan ook nog naar jou toe komt.

Carnaval is gewoon niet mijn ding. Ik heb jaren gewerkt tijdens Carnaval en de Kermis en na al die dronken mensen gezien te hebben, sla ik Carnaval graag over. Ik ben ook nog eens klein dus zit al gauw in de verdrukking en als vrienden wat gedronken hebben vinden ze het leuk om mij op te tillen. Hallo mannen: ik ben bijna 57 dus laat mij lekker met beide benen op de grond staan. Nee dan liever een High Tea met mijn dochter en daarna heerlijk Stampin’Uppen!

Voor iedereen die wel gaat Carnavallen: geniet ze. Ik duik dadelijk weer met een grote lach op mijn gezicht in de wereld van Madebyinepie : mijn eigen hemeltje op aarde.

Ik knutsel alleen op dagen met een G op het einde”.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Over mij, Quote, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s