Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag

Vandaag een makkelijk stijlvol kaartje met de prachtige set Painted Seasons. Deze set kun je gratis krijgen bij een bestelling vanaf 120 euro samen met het bijpassende Painted Seasons DSP. Deze set is zo veelzijdig daar kan je het hele jaar door prachtige kaarten mee maken. Deze kaart is door de tekst uit de Beautiful Promenade set een sterkte kaart geworden maar door een andere tekst te gebruiken is hij ook mooi als trouw- of verjaardagskaart.

Stampin' Up!

Ik heb gewoon gestempeld en wat Basic Pearls opgeplakt. De Envelop heb ik ook bestempeld dan krijg je een mooi geheel.

Stampin' Up!

Er zijn ook bijpassende Dies verkrijgbaar en die zal ik deze week laten zien.En ook het mooie DSP ( die je nu ook gratis kunt uitzoeken bij een bestelling vanaf 60 euro) zal hier deze week in de hoofdrol staan. Je hebt nog tot het eind van deze maand de tijd om een bestelling te plaatsen en gratis producten te krijgen. 31 maart eindigt deze geweldige Sale-A-Bration periode. Dus mis het niet!

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, Makkelijke Maandag, Sale-A-Bration, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s