Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag:

Vandaag ben ik weer aan de slag gegaan met de Painted Seasons bundel. Ik heb met de Rectangle Stitched Dies uit een velletje post-it notes een rechthoek gesneden. Die heb ik op een kaart geplakt en ben toen lekker gaan stempelen. Ik heb Poppy Parade, Petal Pink en Call Me Clover inkpads gebruikt.

Daarna heb ik uit een stukje Poppy Parade cardstock dezelfde rechthoek gestanst. En ik heb daar met het kleine stempeltje ton sur ton( kleur op kleur) op gestempeld. Uit een restje Call Me Clover Cardstock heb ik met de Well Written Framelits Dies de woorden Thanks en You uitgestanst. Met mijn papersnips heb ik de s van Thanks eraf geknipt, zodat er Thank You op mijn kaart komt te staan. Voor de Bling Bling deze keer geen parels maar Glitter Enamel Dots. Ik heb de Melon Mambo gebruikt, die passen mooi bij de Poppy Parade.

Stampin' Up!

Een heel ander kaartje dan die van gisteren maar ben erg blij met het eindresultaat.

Stampin' Up!

De Well Written Framelits Dies gebruik ik erg vaak, de bijbehorende stempelset Well Said heb ik nog niet, maar staan wel op mijn verlanglijstje. Dan kan je hele mooie combinaties maken.

Vandaag weer een tevreden klant gehad die een mooie bestelling heeft gedaan en daardoor de geweldige Country Floral Dynamic Textured Impressions Embossing folder erbij mocht uitzoeken. Nog maar een kleine 4 weken en dan is Sale-A-Bration voorbij. En dus ook de gratis producten. Pak je kans dus voordat het te laat is. We helpen je graag bij jou bestelling.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, Sale-A-Bration, Simple Stamping, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s