Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag:

Op mijn tafel is het 1 grote ontploffing. Ik ben namelijk druk bezig met de voorbereiding van ons Kaartenbuffet op zaterdag 16 Maart. Ik ontwerp de kaarten en dan snij ik zoveel mogelijk voor en stop dan alles in een zakje. Maak een beschrijving en stop dit in bakken. Witte bakken voor de beginnende kaartenmaaksters en grijze/zwarte bakken voor de gevorderden. Ik maak 10 kaarten en de dames mogen er 3 maken in 2 uur tijd voor 12,50 euro. Iedere extra kaart kost 2 euro. Natuurlijk zijn alle materialen inbegrepen evenals drinken en wat lekkers. De ochtendeditie van 10-12 uur zit vol voor de middag editie van 14.00 tot 16.00 uur hebben we nog wel plaatsen vrij. Aanmelden kan nog tot en met 12 maart ivm de voorbereidingen.

madebyinepiekaartenbuffet

Tussen al die spullen heb ik restjes gevonden waarmee ik deze kaart heb gemaakt.

De basiskaart is van Cajun Craze cardstock van 8 1/2″bij 4 1/4″gescoord op 4 1/4″: een vierkante kaart dus. Hierop heb ik een stuk Painted Seasons DSP geplakt van 4″bij 4″. Hierop heb ik een strookje DSP van 1″ bij 4″geplakt , dit is de achterkant van het gebruikte DSP. Hierop een kleiner strookje Cajun Craze van 3/4″ bij 3 3/4″. Met de Daisy punch heb ik 2 uitsparingen gemaakt waar ik wat Linen Thread om heen heb gedraaid en een mini label aan heb vast gemaakt. Dit label is van de Wood Crate Framelits Dies die horen bij de Wood Words stempelset waar ook de tekst van komt.

Stampin' Up!

De blaadjes en bloem zijn van de Painted Season set en uitgestanst met de bijpassende  Four Seasons Dies. Blaadjes met Liquid Glue opgeplakt, de bloem met Dimensionals.

Leuk kaartje toch weer van al die restjes?Nog een strookje DSP op de envelop , want dat is zo’n leuk geheel dan. En dat lag toch nog op mijn tafel hihihi.

Stampin' Up!

 

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s