Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag:

Voor dit doosje weer in mijn opgeslagen items gedoken. Ik heb in 2015 een doosje opgeslagen van Brenda Quintana. En nu heb ik hem eindelijk gemaakt. We hebben nu dan ook prachtig Vellum in de Floral Romance Specialty DSP zitten, dus de tijd was rijp.

Ik heb het mooie Petal Pink Vellum gebruikt omdat ik die weer mooi kon combineren met de stempelset in de Hoofdrol deze week: Painted Seasons.

De bodem van het doosje is een een stuk Petal Pink cardstock in de maat 6 3/4″bij 5 1/4″. Score deze aan alle kanten op 3/4″. Knip bij de hoeken omhoog tot de eerste rillijn en plak het in elkaar. Nu pak je het stuk Vellum van 6 11/16″ bij 5 3/16″, klinkt heel moeilijk die zestiende maar feitelijk leg je het papier gewoon op 6 3/4 “en schuift het 1 klein streepje op. Hetzelfde bij de andere kant, leg je papier op 5 1/4″en verschuif het een stukje naar rechts.

Nu gaan we de 4 kleine vierkantjes helemaal wegknippen, vouw de vouwlijnen goed na met je vouwbeen en je deksel is klaar.

Als sluiting heb ik een Bellyband gemaakt met een 1” bij 12″strook. Vouw die om het doosje knip het stuk wat teveel is weg en plak het losjes vast. Je moet de band kunnen verschuiven. Ik heb 2 dennenappels uit de Painted Seasons set gestempeld op een stukje Whisper White in Gray Granite en uitgestanst met de bijpassende Die uit de Four Seasons Framelits Dies. Daarna een bloem met Petal Pink inkt gestempeld op Whisper White en ook uitgestanst. Om het Vellum terug te laten komen heb ik met de Sprig punch blaadjes geponst, dit geeft een mooi speels effect.

Stampin' Up!

De tekst Lieve Groetjes komt uit de mooie Nederlandse set: Van Alles Wat. Hierin zitten 32 mooie teksten voor elke gelegenheid. De tekst heb ik gestempeld in Poppy Parade, en met de Classic label pons uitgeponst.

Voor wat bling bling heb ik het hart van de bloem met de Wink Of Stella bewerkt. Het krijgt hierdoor een subtiele glitter en geeft meer diepte.

Stampin' Up!

Ik vind het zelf een fantastisch doosje geworden waar je een mooie set notecards en enveloppen in kwijt kunt en het dan als een cadeau aan iemand kunt geven. Bijvoorbeeld voor moederdag. Het kaartje van Makkelijke Maandag past er precies in dus ik zal van de week er nog een paar maken zodat het doosje mooi gevuld is.

Stampin' Up!

Stampin' Up!

Wil je een bestelling plaatsen, dan helpen wij jou graag!

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, Ponsen, Sale-A-Bration, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s