Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag:

Crafting is cheaper than therapy!

En veel leuker!

Met ons drukke gezin heb ik echt rust momentjes nodig en die vind ik nog steeds in mijn Stampin’ Up! Producten. Heerlijk om scheppend bezig te zijn. En we hebben zoveel prachtige producten dat het soms moeilijk is om te kiezen met welke ik vandaag ga spelen. Helaas hebben we niet alleen een druk gezin maar ook een druk leven. Zo zijn we nu druk bezig met het verkoop klaar maken van ons chaletje op de camping. We hebben er mooie tijden beleefd maar de boys willen niet meer mee, en intussen heb ik teveel Stampin’ Up spullen die ik dan mee op en neer moet sjouwen. Deze vakantieweek stond dus in het teken van klussen en opruimen. Ik ben zelfs blij dat maandag alles weer naar school en werk gaat want dan kan ik verder met de voorbereiding van ons Kaarten Buffet. Ik lag op schema maar nu helaas iets achter dus moet ik komende week vol aan de bak: heerlijk!

Willem moet altijd lachen als ik weer een bestelling heb gedaan en zeg: therapie is duurder. Alleen jammer dat mijn zorgverzekering dit niet vergoed Haha.

Fijne zondag met hopelijk veel therapie tijd: met dit weer is er niks fijner dan binnen lekker creatief bezig zijn.

Liefs Ine en Mandy

Ps: de ochtend zit vol, alleen voor s middags is er nog plek vrij.

madebyinepiekaartenbuffet

Categorieën:Quote, Sale-A-Bration, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s