Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag

Vandaag een kaartje met een stempelset , waar ik heel lang over getwijfeld heb. Hij stond ( staat) in de lente /zomer catalogus op pagina 49 en toen ik deze set zag heb ik hem wel op mijn lijstje gezet maar is hij toch niet in mijn winkelmandje gegaan. Iedere keer twijfelde ik weer omdat het niet echt mijn/onze stijl is. Totdat Stampin’ Up! tijdens Sale-A-Bration opeens met bijpassende thinlits kwam. Toen was ik om en heb ik de thinlits ( gratis bij een bestelling vanaf 120 euro) en stempelset besteld.

Hier dus mijn eerste simple stamping kaartje ermee. Morgen bij Dies Dinsdag zal ik de dies gaan gebruiken maar nu wilde ik jullie laten zien hoe mooi een kaartje is met alleen stempels en inkt.En hoe eenvoudig je snel een leuk kaartje maakt.Deze set is perfect voor moederdag maar ook gewoon voor een verjaardag of lief kaartje voor een vriendin.

Ik heb de Very Vanilla Notecards gebruikt, deze sets van 20 kaarten en bijpassende enveloppen zijn ideaal voor snelle kaartjes. Deze heb ik altijd op voorraad en de Whisper White versie ook.

Ik heb als eerste een beetje vals gespeeld en op twee stukken post-it notes de theepot gestempeld en uitgestanst met de Dies zodat ik een mask had. Toen de theepot met Crumb Cake op de kaart gestempeld. Daarover heen plakte ik de post-it theepot. En was ik klaar om de achtergrond te maken.

Ik heb de grote background stempel Sheet music gewoon in de stempeldoos beinkt met Crumb Cake inkt. Toen even met een stuk kopieerpapier er op gedrukt zodat het niet te donker zou worden op mijn kaart. Daarna de kaart erop gelegd en met een ClearBlock over de kaart gewreven zodat ik een mooie achtergrond kreeg. Door de post-it mask bleef mijn theepot mooi onbestempeld.

De randen heb ik gesponst met Soft Suede inkt om het een vintage look te geven. Nu was mijn theepot opeens wel erg kaal dus heb ik met de Aquapainter en wat Crumb Cake inkt ( clear block even op de inktpad duwen en dan heb je een palet)heel licht de randen van een kleur/schaduw voor zien. En de mooie bloem heb ik ook gestempeld met Crumb Cake en ook met de aquapainter en wat inkt bewerkt. Daarna de tekst gestempeld en mijn Makkelijke Maandag kaartje was klaar.

Stampin' Up!

Natuurlijk ook even de envelop randen besponst en daarop de grote bloem gestempeld en weer met de aqua painter van wat kleur voorzien. Ik vind het een heel mooi setje geworden en mijn handen jeuken om meer met deze set te doen. Wat vinden jullie ervan?

Stampin' Up!

De Tea Time Framelits zijn nog steeds verkrijgbaar bij een bestelling vanaf 120 euro. De Hop Around Framelits Dies ( kikkertjes) en de Call Me Cupcake Framelits Dies  zijn helaas al uitverkocht net als het mooie Organdy Ribbon Pack ( die was als eerste al uitverkocht). Tijdens SAB geldt op is op! We helpen jou graag met jouw bestelling.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:creatief, kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Makkelijke Maandag, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s