Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag

Zoals ik gisteren al beloofd had in mijn 500ste Blog, vandaag een kaartje waarbij ik de Tea Time Framelits Dies heb gebruikt.

Ik heb eerst de theepot op een Powder Pink vel 6″x 6″ van de 2017-2019 In Color DSP collectie gestempeld in Pacific Point. En deze uitgestanst met de Die. Toen heb ik 2 bloempjes gestempeld ook in Pacific Point en uitgestanst. De bloempjes heb ik ingekleurd met de Stampin’ Write Markers in de kleuren Pear Pizzazz, Pacific Point en Daffodil Delight. De blaadjes heb ik met de Wink of Stella  glitter glans gegeven en opgeplakt met dimensionals op de theepot.

IMG_3507

 

Op een Whisper White Notecard heb ik eerst de tekst gestempeld in Pacific Point, de tekst komt uit de mooie set Friendly Expressions. Deze set heeft mooie grote teksten.

Daarna heb ik met een stempel uit de Timeless Textures set in Petal Pink een achtergrond gestempeld. Toen daarop de theepot met Dimensionals en mijn kaartje was klaar. Twee hele verschillende kaartjes zijn het geworden, welke vind jij de mooiste?

Stampin' Up!   Stampin' Up!

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:, ,

1 antwoord

  1. Ik vind de onderste theepot het mooiste van de 2.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s