Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag?

Ik ben erg druk bezig met de voorbereidingen van ons Kaarten Buffet van aankomende zaterdag. De kaarten zijn al ontworpen, beschrijvingen geschreven en uitgeprint en gesealed, de benodigdheden gesneden en in zakjes en bakjes gedaan. En het gasten cadeautje is ook al gemaakt. Van de laatste had ik strookjes papier over en dat vond ik zonde om weg te gooien dus gebruikte ik ze als basis voor mijn restjes kaart.

IMG_3522.JPG

Ik heb ze op een stuk Very Vanilla cardstock geplakt en afgesneden op de juiste maat. Leuke achtergrond toch? Maar nu moest er nog wat op.

Ik ben deze week bezig met de set Tea Together en jullie hebben de theepot al 2 keer voorbij zien komen dus vandaag het kopje. Ik heb eerst een rest stukje Very Vanilla bestempeld met de Crackle Paint stempel in Sahara Sand. Daarna hier overheen het theekopje gestempeld met Soft Suede inkt. Ook de bloemen heb ik op reststukjes Very Vanilla gestempeld met Soft Suede. daarna alle drie uitgestanst met de bijbehorende Tea Time Framelits Dies. De bloemen heb ik ingekleurd met de light en dark Pumpkin Pie en Granny Apple Green Stampin’ Blends.

IMG_3530

Om wat extra kleur aan te brengen heb ik Daffodil Delight organza ribbon gebruikt die helaas uitverkocht is. De bloemen en het theekopje heb ik met dimensionals op de mat geplakt en daarna  deze op een basis kaart Very Vanilla van 21cm bij 14,9 cm ( half A 4 vel) gescored op 10,5 cm  die ik ook weer heb bestempeld met de Crackle Paint stempel in Sahara Sand. Leuk toch zo’n restjes kaart. Ik daag jullie uit om ook een restjes kaart te maken en zie graag jullie resultaten in de reacties.

Stampin' Up!

Vinden jullie deze Tea Together stempelset ook zo leuk? Nu kun je de bijpassende Tea Time Framelits Dies gratis uitzoeken bij een bestelling vanaf 120 euro en alleen nog tijdens Sale-A-Bration! Wij helpen jullie graag bij je bestelling.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten maken, Sale-A-Bration, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s