Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag

Vandaag niet echt een doosje maar meer een zakje. Een gift bag zoals Jennifer McGuire het noemt in haar tutorial uit 2016.

Hiervoor heb ik een envelop van Stampin’ Up! gebruikt en deze met de mooie achtergrond stempel Hand Written bestempeld aan de voor en achterkant. Ik laat hiervoor de stempel gewoon in het doosje liggen en maak hem daarna schoon met mijn Simple Shammy.

img_3532.jpg  IMG_3533

Ik hield nog een randje over dus die heb ik bestempeld met de streepjes stempel uit de set: Incredible Like You

Daarna plak je goed de envelop dicht, dus niet alleen de plakrand maar ook links en rechts hiervan.

Met je Stampin’ Up! Trimmer snijdt je een stuk van de korte bovenkant eraf zodat er een opening( een zakje) ontstaat. Met dezelfde trimmer score je aan de 3 andere kanten van je envelop op 3/4″ (2 cm). Vouw deze score lijnen naar beide kanten op met je bonefolder zodat ze makkelijker te manipuleren zijn. Ga dan met je hand in de opening en duw de bodem naar binnen zodat er 2 flapjes links en rechts komen.

IMG_3534.JPG

Vouw deze in driehoekjes en plak ze vast. Nu heb je een leuk zakje wat je op diverse manieren kunt sluiten.  Door 2 gaten te ponsen en een lintje er door te halen of gewoon omvouwen en een Mini binder clip of zoals ik gedaan heb: een Gold Library Clip er op doen met een stuk van het prachtige Coastal Cabana/ Granny Apple Green Reversible Ribbon.

De tekst Hello, Dear Friend, komt uit de mooie set Life is Grand met mooie grote teksten, en heb ik gestempeld in Coastal Cabana en Granny Apple Green inkt op een stukje Whisper White cardstock en uitgestanst met de Rectangle Stitched Framelits Dies. Deze heb ik gewoon met Liquid glue opgeplakt. Je kunt van alles in het zakje doen.

Stampin' Up!

Leuk toch dat je dit van een Stampin’ Up! envelop kunt maken. Wil je een bestelling plaatsen kan dat door contact met ons op te nemen via madebyinepie@gmail.com of op de foto’s hieronder te klikken dan kom je rechtstreeks in onze webshop.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, Doosjes, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s