Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag

Goedemorgen , gisteren was echt een zeer geslaagde dag. Ons Kaartenbuffet was erg gezellig en ondanks het kletsen en lachen hebben de dames en de 2 jonge dames hard doorgewerkt en de 3 uitgekozen kaarten af gekregen. Morgen zal ik enkele kaarten die door hun gemaakt zijn laten zien.

Mijn Quote voor vandaag is: “Home: Where you treat your friends like family, and your family like friends.”

Hoe mooi is het dat ik door Stampin’ Up! weer oude vrienden in ons huis mocht verwelkomen. Mijn baas Albert die ik al heel wat jaren niet had gezien kwam zijn vrouw brengen die al 2 keer hier geweest is tijdens een Kaartenbuffet. Wat een warm weerzien was dat! En ook kwam mijn nichtje Linda kaarten maken, door familie omstandigheden kennen we elkaar niet goed, maar we zagen elkaar gisteren en het was meteen vertrouwd en goed. Ze had nog nooit gestempeld maar is een waar natuurtalent: prachtige kaarten gemaakt. Via Facebook zag ze mijn aankondiging voor het Kaartenbuffet en kwam ze gisteren gezellig langs. Geweldig dat we nu weer contact hebben en zeker gaan houden.

Stampin' Up!

Dit waren de welkomst cadeautjes die iedere dame op haar werkplek vond. Ze waren er erg blij mee.

Ja Stampin’ Up! is zoveel meer dan stempels en inkt. Samen met mijn lieve dochter dit avontuur te beleven is zo waardevol. De mooie mensen die je ontmoet, nieuwe vriendschappen die ontstaan en oude nieuw leven inblazen: TOP!

Mijn vriendin Margriet was gisteren mijn rechterhand, dankzij haar kreeg iedereen genoeg hulp en aandacht want 8 personen is een beetje veel in je eentje zeker als er meerdere personen zijn die nog nooit of nauwelijks kaarten gemaakt hebben. Margriet is tijdens deze Sale-A-bration ingestapt voor het enorme voordeel: 129 euro betalen en voor 230 euro aan producten uitzoeken. Of 160 euro betalen en voor 230 euro aan producten uitzoeken en die mooie Stampin’ Up! Craft & Carry Tote krijgen.

De Sale-A-Bration loopt bijna op zijn eind, nog maar tot 31 maart . Wil je nog instappen in ons gezellige team of een bestelling plaatsen en gratis producten krijgen neem dan contact met ons op. Er zijn al diverse SAB producten uitverkocht dus wees er snel bij want op is echt op! Wij helpen jou graag.

liefs Ine en Mandy

Product List

Categorieën:Big Shot, creatief, kaarten maken, Quote, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s