Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag:

Zoals beloofd laat ik jullie hier wat kaarten zien die de dames hebben gemaakt. Echt leuk om hun eigen inbreng terug te zien. Hoorde van een dame dat de 2 jonge dames de smaak zo te pakken hadden dat ze thuis gewoon verder zijn gegaan met kaarten maken: hoe leuk is dat!

Ook grappig om te zien dat van de 10 kaarten er 1 niet is gemaakt terwijl ik juist dacht dat ze die zouden uitkiezen. En de kaart die ik speciaal voor de tieners had gemaakt ook door 2 dames werd gemaakt. Zo zie je maar weer, dat het niet te voorspellen is. De zakjes die over zijn gebruik ik om zelf kaarten te maken of voor een volgende Kaartenbuffet. Want dit houden we er zeker in. Hou onze website in de gaten voor de nieuwe datum.

Omdat Margriet en ik het heel druk hadden met helpen, heb ik niet van iedere kaart een foto kunnen nemen, maar ik denk dat jullie nu wel een goede indruk hebben van de kunstwerkjes die er gemaakt zijn. Super trots op alle dames!

1 Set wil ik toch even onder de aandacht brengen. Dat is de Incredible Like You Project Kit. Hiermee kun je 16 fantastische kaarten maken. Hij is gemaakt om te combineren met de Incredible Like You  stempelset, maar je kunt hem ook gewoon combineren met een tekst stempelset die je al in huis hebt. De set is helemaal  compleet met basis kaarten, enveloppen, stansen, bling bling noem het maar op. In onderstaande filmpje kun je precies zien wat er in zit. Als je het fijn vind om kaarten te maken maar je wil niet zelf snijden en rillen dan is dit zeker een aanrader. Een mini Kaartenbuffet in een doosje. Wil je toch de Incredible Like You stempelset erbij kopen en je koopt er bijvoorbeeld nog een doosje glue dots bij dan zit je al boven de 60 euro en krijg je er nu nog tijden Sale-A-Bration een gratis product erbij. Bijvoorbeeld de stempelset Door Dik en Dun/Part Of My Story en dan heb je hele leuke teksten erbij om bij deze set te gebruiken. Ook superleuk om deze Kit als als Cadeau te geven. We helpen jou graag bij jouw bestelling.

Incredible Like You Project Kit

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s