Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag

Voor dit eenvoudige maar stijlvolle kaartje heb ik gebruik gemaakt van de Springtime Impressions Thinlits Dies, de Well Written Framelits Dies en de Rectangle Stitched Framelits Dies. Ik heb als basiskaart een stuk Blackberry Bliss cardstock genomen van 21 cm bij 15 cm en gescored op 10,5 cm . Toen heb ik een stuk  Grapefruit Grove Foil Sheet genomen( 1 van de gratis uit te zoeken producten tijdens Sale-A-Bration) en daar op de achterkant een stuk Multi Purpose Adhesive sheet geplakt. Dat is erg makkelijk met deze gedetailleerde Dies. De prachtige bloemen heb ik op de kaart geplakt en met een Die van de Well Written Dies, het woordje Friend uitgestanst en ook op geplakt. Vergeet vooral niet het puntje van de i want dat maakt het wel af.

Stampin' Up!

Op een stuk Whisper White heb ik de tekst in Blackberry Bliss gestempeld. Deze mooie tekst komt uit de stempelset Beauty Abounds. Daarna heb ik deze tekst uitgestanst met de Rectangle Stitched Framelits Dies. Nog 2 kleine hartjes( Well Written) uit het foil sheet en mijn kaart is klaar.

IMG_3645

Deze kaart gaat naar een lieve vriendin.

Het Foil is echt prachtig je krijgt 8 vellen van 12″bij 12″ in twee kleuren. De Grapefruit  Grove heeft een hele mooie glans zodat het allerlei kleuren reflecteert. De Lovely Lipstick Foil Sheet is wat matter. Maar ook schitterend. Je hebt nog maar een paar dagen om deze gratis bij jouw bestelling vanaf 60 euro te mogen uitzoeken. 31 Maart is de laatste dag van de Sale-A-Bration.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Sale-A-Bration, Stampin'Up!

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s