Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag:

Van ons Kaarten buffet had ik nog genoeg materiaal over, restjes zat dus dit kaartje was zo gemaakt.

Dit is een vierkant kaartje van Whisper White cardstock van 4″bij 8″scored bij 4″. Hierboven op zit een mat van Whisper White cardstock van 3 3/4″bij 3 3/4″. Deze heb ik bestempeld met de mooie rondjes uit de set Beauty Abounds en heb ik een Uninked Spectrum Pad gevuld met mijn blauwe refills. Nu heb je een prachtig pallet van blauwe tinten.

 

De bubbeltjes deden mij aan de zee denken dus heb ik de kleine zeemeermin uit de set Magical Mermaid op een rest stukje Whisper White gestempeld in Pacific Point. Daarna met mijn Paper Snips uitgeknipt, omdat dit zo’n fijne schaar is met scherpe bladen en een mooie punt was dit easy peasy zelfs voor mij.

Toen heb ik een rest stukje Vellum gepakt en eerst de stempel in Versamark inkt gedaan en daarna in Pacific Point. Gestempeld en toen gauw Clear Embossing powder er overheen gestrooid , verhit met mijn heat tool en dan krijg je dit mooie effect.

IMG_3635

Ik heb de mooie Story label pons gebruikt. Deze mooie pons is nog maar een paar dagen te koop, 31 maart is de Sale-A-Bration afgelopen en kun je deze pons niet meer bij ons bestellen.  Hij is echt van een mooi formaat zodat je er een grote tekst in kwijt kunt en erg sierlijk van vorm. De tekst komt ook uit de set Magical mermaid.

Het label heb ik met mini-dimensionals opgeplakt. Aangezien Vellum doorschijnend is zie je heel goed de lijm zitten, maar de mini-dimensionals zijn klein dus heb ik aan de ene kant de kleine zeemeermin geplakt ( ook met een mini-dimensional) en aan de ander kant een grote parel. wat kleine pareltjes op de kaart erbij geplakt en mijn kaartje was klaar.

Stampin' Up!

Hieronder vindt je de gebruikte producten wil je een bestelling doen klik dan op de foto en je komt direct in onze online shop. Wil je ook een keer heat embossen neem dan contact met ons op dan plannen we een  datum. We helpen jou graag jouw creativiteit te ontdekken en zo Me-time te creëren.

Liefs Ine en Mandy.

Gebruikte Producten: 

Categorieën:creatief, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Sale-A-Bration, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s