Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag:

Vandaag een leuk tasje gemaakt voor Doosjes Donderdag. Ik was op zoek naar een leuk doosje toen ik een post zag van Frenchiestamps.com met een schattig tasje. Ik was meteen verliefd en heb deze ge-cased.

Stampin' Up!

Ik heb 2 x een stuk Petal Pink cardstock gesneden van 6″bij 6″. En die alletwee aan drie zijden gerild op 1″. Daarna heb ik het prachtige Petal Pink Vellum DSP gebruikt uit de Floral Romance Specialty DSP: 2 stukjes van 4 3/4″bij 3 3/4″.

Vouw alle rillijnen en plak de stukjes Vellum op het cardstock. Dit gaat het beste als je wat Liquid Multipurpose glue op je Silicone Craft Sheet doet en dan met een sponsje de lijm op de achterkant van het Vellum dept. Bij het ene stuk cardstock knip je recht naar boven bij de kleine vierkantjes onderin. Bij het andere stuk knip je deze 2 vierkantjes weg.

Dan pak je 2 cirkel Dies uit de Layering Circles Framelits Dies met de doorsnede: 2 3/8″en 2 7/8″ . Deze leg je op een stuk Grapefruit Grove Foil Sheet en wel de kleine cirkel in de grote zodat je een open cirkel over houdt: de handvaten. Dit doe je dus twee keer.

De kleinste cirkel gebruik je ook voor de uitsparing boven in je tasje. je legt de twee stukken cardstock op elkaar en aan de bovenkant leg je de cirkel Die er half bovenop en snijd deze met de Big Shot uit. Lukt het niet de eerste keer door alle 4 de lagen te gaan dan zie je precies waar je de Die moet neerleggen en draait het er nog een keer doorheen.

Doe nu lijm aan de voorkant van de stukken cardstock bij de uitsparing en plak nu de handels erop.

Plak het tasje in elkaar, het tweede stuk cardstock gaat om de andere heen. dat is de voorkant.

Nu kun je het tasje versieren. Ik heb van 1 van de cirkels die ik over had een kleinere scallop cirkel gesneden uit de Foil Sheet. Met de tekststempel uit de nog steeds gratis tijdens SAB uit te zoeken stempelset : Door Dik En Dun, heb ik met Petal Pink Inkt gestempeld op een rest stukje Whisper White. De randen heb ik gesponst in dezelfde kleur en toen met een Dimensional opgeplakt. En het geheel met Liquid Multipurpose Glue op de voorkant van het tasje geplakt. Om het helemaal af te maken heb ik een stuk Whisper White Polka Dot Ribbon  aan de handels( hengsels) gestrikt. Er komt nog een klein label aan met de naam van de jarige. Deze heb ik gestempeld met de mooie letters uit de Make A Difference stempelset en uitgestanst met de kleine label Die uit de Wood Crate Framelits Dies. Maar die kan ik hier niet laten zien want dit tasje is nog niet aan de jarige gegeven.

Stampin' Up!

Superleuk toch? Ideaal model om kleine cadeautjes te geven of geld of zelfs paaseieren. De gebruikte materialen kun je gewoon bij ons bestellen en tot en met 31 maart mag je nog een gratis SAB product uitzoeken vanaf een bestelling van 60 euro. Wij helpen jou graag.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, creatief, Doosjes, Sale-A-Bration, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s