Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag:

Yeah eindelijk is het zover: het Creatieve weekend van ons Team The Lovely Stampers. Eindelijk elkaar weer in het echt zien en knuffelen! Zaterdag komen er nog meer teamgenootjes en gaan we knutselen, gezellig samen eten en bijkletsen. Dan lekker slapen en vroeg weer op en dan komen zondag weer andere teamgenootjes om creatief bezig te zijn en sluiten we om 17.00 uur af. Geweldig dat onze teamleidster Helene den Breejen dit voor ons georganiseerd heeft.

Ik heb al veel ingepakt maar mijn knutselspullen tot het laatst bewaard want ik moest nog een kaart maken voor bij het mooie tasje van gisteren. Ik heb daarvoor de restjes gebruikt omdat het dan mooi bij elkaar past.

Stampin' Up!

Uit het stukje Vellum wat als mat op de voorkant van de kaart komt heb ik eerst met de Happy Birthday Thinlits Die de tekst eruit gestanst. Daarna dit nog 2 keer gedaan met restjes Petal Pink cardstock. Deze 3 lagen heb ik op elkaar geplakt om het meer body te geven. De letters zijn te dun om dit met dimensionals te doen. Het vellum heb ik weer opgeplakt zoals ik gisteren uitlegde met lijm op de Silicone Craft Sheet en een sponsje. En ook de andere lagen Happy birthday heb ik zo bevestigd. Onder de tekst heb ik de cirkel van Grapefruit Grove Foil Sheet gebruikt die ik nog over had van de hengsels. Daardoor springt de tekst er meer uit en kan je ook niet zien dat ik de letters uit de mat heb gestanst. Voor de versiering heb ik uit restjes Foil nog wat hartjes gestanst met de Dog Builder Pons.

IMG_3693

Aan de binnenkant heb ik het hondje geplakt en een hartje. En de tekst komt uit de stempelset Beste Vrienden. Aan de linkerkant heb ik met een strookje Vellum ruimte gemaakt voor het geld wat de jarige krijgt en ook hier komen de hartjes terug ( zo zie je de mini dimensionals niet).

Samen met het tasje waar wat lekkers in komt vormt dit een mooi geheel. En door het gebruiken van al de restjes heb je bijna geen verspilling. Vooral van dat mooie Foil wil ik iedere centimeter benutten.

Zoals ik gisteren al schreef dit prachtige Foil kun je nog steeds gratis krijgen bij een bestelling vanaf 60 euro. Wij helpen jou graag.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, Dies, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Sale-A-Bration, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s