Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: friendship is cheaper than therapy.

Normaal zeg ik altijd Stampin’ Up is goedkoper dan therapie maar deze is een upgrade: Samen zijn met Stampin’Up vriendinnen is goedkoper dan therapie .

Wat een heerlijke weekend hebben wij hier in Noordeloos. 16/19 vrouwen die samen 1 grote Passie delen: Stampin’ Up! Zoveel gelachen, gekletst, geknutseld,gegeten ( ja, ik heb me braaf aan mijn dieet gehouden). Ideeen en tips uitgewisseld, ervaringen gedeeld: heerlijk. Sommigen had ik nog nooit persoonlijk ontmoet en kenden we elkaar alleen via internet. Anderen ken je al jaren maar zie je helaas alleen op dit soort gelegenheden. Ik zat/zit dan ook het hele weekend aan Danielle vast geplakt en Mandy aan Kaylee. Echte vriendinnen voor het leven die wij zonder Stampin’Up! nooit hadden ontmoet. We hebben een prachtige project gemaakt die ik helaas niet close up kan laten zien want het is voor een jarige. En vandaag gaan we lekker kaarten maken. En dan om 17.00 afscheid nemen van al die lieve teamgenootjes en onze geweldige Teamleidster:Helene den Breejen die ons super verwend heeft dit weekend. Helene je bent geweldig!

Wil je dit ook een keer meemaken stap dan nu in ons team. Tot 31 maart kun je nog gebruik maken van de geweldige instapaanbieding. Neem contact met ons op en we helpen je graag.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s