Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag:

Wat was het een geweldig weekend. Prachtig weer, allemaal lieve creatieve mensen om ons heen, mooie projecten gemaakt, goede gesprekken gehad, en heel belangrijk: tot tranen toe gelachen. Heerlijk, alleen lekker Stampin’ Uppen. Geen kinderen die aandacht of zorg vragen. Even geen huishoudelijke klussen maar gewoon genieten en verwend worden: klinkt toch hemels? En dat was het ook.

En we hebben ook zoveel leuke en lieve cadeautjes gehad:

img_3746.jpg

Hieronder nog een kleine fotocollage van ons weekend.

IMG_3754.JPG

Zo en nu naar het Makkelijke Maandag kaartje. Ik heb deze set van Mandy geleend Magical Mermaid. En eigenlijk gewoon basic lekker gestempeld. Het enige techniekje wat ik heb gebruikt is Masking. Ik heb de zeemeermin eerst op de kaart gestempeld en daarna nog een keer op een post-it blaadje ( wel op de plakrand). Daarna de post-it zeemeermin over de gestempelde zeemeermin geplakt en toen met de achtergondstempel er overheen gestempeld. Daarna ook de waterplanten gestempeld en toen de post-it er weer af gehaald. Zo knalt de zeemeermin er mooi uit.

Nog even de tekst erbij gestempeld en ik was klaar. Ik heb het op een basiskaart van Pacific Point cardstock geplakt( 21cm bij 15cm, gerild op 10,5 cm). Woensdag laat ik jullie zien hoe je met een beetje toevoegingen er een andere kaart van kunt maken.  Zet een stel demo’s bij elkaar en we gaan helemaal los met de Big Shot en Dies en DSP, dus vandaag terug naar de basis en lekker gestempeld.

Stampin' Up!

Bestellen en instappen kan altijd, maar alleen nog tot en met de 31ste Maart heb je nog dat mega SAB-voordeel. Voor meer info: madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:#simplestampin, creatief, kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Over mij, Sale-A-Bration, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s