Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag

Dit kaartje heb ik gemaakt met een set die ik nog niet heb:  Falling Flowers, leuk om deze het afgelopen weekend uit te kunnen proberen. Als hij meegaat naar de nieuwe jaarcatalogus komt hij zeker op mijn lijstje. Ook de kleine bloemen ponsjes (Bitty Blooms Punch Pack) heb ik niet maar mocht ik lenen van mijn vriendin Danielle. Vandaag pas  afgemaakt want tijdens het weekend had ik het te druk met het doosje wat ik hier donderdag laat zien.

Ik heb de Whisper White basiskaart ( 5 7/8″ bij 8 1/4″ gerild op 4 1/8″) aan de rand bestempeld met de confettie stempel uit de Birthday Background stempelset. Daarop een stuk Daffodil Delight Cardstock en daarop een stuk Whisper White cardstock die ik uitgestanst heb met de Rectangle Stitched Framelits Dies. Met mijn Stampin’ Write Markers heb ik de stempel ingekleurd en daarna gestempeld: leuk effect. De 3 bloempjes heb ik met een glue dot opgeplakt en in het hart van de bloem een mooi pareltje van de Share What You Love artisan Pearls gedaan voor de Bling Bling.

Stampin' Up!

De tekst komt uit de Nederlandse set Bloemen Zeggen Meer. En het is inderdaad een fleurig kaartje geworden.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Stampin Markers, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s