Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag:

Vandaag wil ik jullie mijn nr 7 op de lijst van mijn Favoriete Stampin’ Up! producten vertellen. Weten jullie de lijst nog:

 1. Stampin’ Trimmer
 2. Stamparatus
 3. Stampin’ Scrub
 4. Big Shot
 5. Stampin’ Pads
 6. Paper Snips
 7. ………………..
 8. ………………..
 9. …………………..
 10. …………………..

Op nummer 7 komt nu: Stampin’ Write Markers/Stampin’ Blends/Watercolor Pencils 

Of te wel de geweldige (in-)kleur producten van Stampin’ Up! Vaak wordt mij gevraagd welke van de 3 vind jij nu fijner. Dat is heel moeilijk te zeggen. Potloden werken nu eenmaal anders dan stiften en de Watercolor Pencils zijn geweldig voor een aquarel effect. De Stampin’ Write Markers zijn net als onze Inktpads op waterbasis, en het belangrijkste voordeel hieraan is dat je ermee op stempels kunt kleuren en daarna ermee kan stempelen. En je kunt ze heel makkelijk bijvullen met je re-inkers. En door water er op te spuiten krijg je hele leuke effecten en zijn er veel mooie technieken mogelijk. De Stampin’ Blends zijn op alcohol basis: prachtig van kleur en geen streepeffect en je kunt ze heel goed Blenden. Je hebt van iedere kleur een lichte en een donkere variant plus nog een Colorlifter. Je kunt de Blends per stuk kopen of per duo.Let wel goed op de zwarte inkt die je bij alle drie gebruikt moet tegenovergesteld zijn. Memento is op waterbasis dus daardoor minder geschikt bij de Stampin’ Write Markers en de Watercolor Pencils. Maar perfect voor de Blends. Stazon is juist niet geschikt voor deze en perfect voor de markers en de potloden.

Hieronder heb ik 3 keer de Kolibri van de Humming Along set gestempeld en ingekleurd met :

 1. Stampin’ Blends
 2. Watercolor Pencils
 3. Stampin’ Write Markers

Alle drie mooi en kleurrijk en alledrie dus anders.

Wil je ze alle drie een keer uitproberen neem dan contact met ons op en dan plannen we een kleur afspraak in.

Ik kan dus geen keuze maken en ben blij met alledrie. Maandag liet ik jullie het kaartje van de zeemeermin zien.Vandaag laat ik de upgraded versie zien. Ik heb de zeemeermin opnieuw gestempeld en daarna met mijn Stampin’ Write Markers ingekleurd. Bij de haren kun je zien dat de 2 op waterbasis inkten op elkaar reageren maar ik vond dat hier niet erg: het geel werd groenig en dat lijkt een beetje op zeewier dus helemaal goed. Ik heb de haren en de staart daarna nog met Wink of Stella bewerkt en vooral s avonds geeft dat een prachtig effect. De zeemeermin heb ik uitgeknipt en met dimensionals weer op de gestempelde zeemeermin geplakt. Ook heb ik nog wat Fancy Frost sequins  toegevoegd om nog meer bling bling aan de kaart te geven. Je ziet dat je met weinig moeite de eenvoudige kaart omtovert in een WOW kaart.

Liefs Ine en Mandy

 Gebruikte Producten: 

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s