Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag

Zoals beloofd laat ik jullie vandaag het project zien wat we tijdens de teamdag op zondag hebben gemaakt. Het lijkt een gewoon doosje maar als je de Bellyband eraf schuift klapt het open als een boek en heb je ruimte om 6 kaarten en enveloppen in te doen. Ik zelf heb er nog 2 vakjes op gemaakt om 4 tags in te doen: 2 lange en 2 korte. Super leuk toch. Dit project kun je bij ons maken tijdens een workshop op 15 of 18 april. Het zal niet lukken om de kaarten allemaal af te krijgen maar dat kan je dan thuis af maken.

IMG_3765.JPG

IMG_3788

Het mooie Gingham Gala DSP is hier uitermate geschikt voor. Ik heb de kaarten gemaakt met de mooie Vibrant Vases en de geweldige Well Said bundel. En ik heb de Stitched Shapes Framelits Dies en Rectangle Stitched Framelits Dies gebruikt.

IMG_3780.JPG

Wil je mee doen aan deze workshop meld je dan aan voor 8 april ivm het bestellen van de materialen. Komen de datums of tijdstippen niet uit, neem dan contact met ons op en dan kijken we of we het op een andere dag of avond kunnen inplannen. Dit is ook een mooi cadeau voor moederdag.

Let op nog maar 3 dagen dan zit de Sale-A-Bration er weer op en moeten we weer een jaar wachten op deze geweldige actie. Wil je nog snel je slag slaan, neem dan contact met ons op en we helpen je graag met je bestelling.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, Doosjes, kaarten, kaarten maken, Sale-A-Bration, Stampin Markers, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s