Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: techniek

Vandaag op deze vrije vrijdag laat ik jullie een techniek zien die ik helaas te weinig gebruik: Embossen met je Dies. Hiervoor heb je de Big Shot Embossing mats nodig. In het filmpje hieronder wordt het heel goed uitgelegd. Wil je het zelf een keer uitproberen kom dan gerust langs op de Faramir.

Voor mijn kaartje heb ik de radertjes uit de Garage Gears Thinlits Dies gebruikt. Ik moest namelijk een mannenkaart maken. Een kennis van ons heeft een hartaanval gehad en ligt nu in het ziekenhuis. Dus wilde ik een stoer mannenkaartje maken met een beetje humor. Ik heb de auto gestempeld en daarna ingekleurd met mijn Real Red Stampin’ Write Marker en de koplampen met mijn Daffodil Delight Stampin’ Write Marker. Daarna uitgestanst met de bijpassende Die en op mijn kaartje geplakt met Dimensionals.

De vlek stempel 2 keer gebruikt en uit Silver Foil Sheets de radertjes uitgestanst en met Dimensionals en Multipurpose Liquid Glue opgeplakt. Als grapje heb ik de olietank uitgestanst en daarin de tekst: “Word maar snel weer beter” ,uit de Van Alles wat stempelset gestempeld.  En hem boven de auto geplakt. Ik vind het een heel leuk kaartje geworden. De maat is 20 cm bij 10 cm gerild op 10 cm.

Stampin' Up!

Mocht je degeweldige Geared Up Garage bundel willen bestellen om bijvoorbeeld vaderdag kaartjes te maken, zou ik ze nu bestellen want deze bundel kost 58,50 euro en dan hoef je maar Dimensionals of lijm toe te voegen en je krijgt nu nog ( tot en met 31 maart) een gratis product. Wij helpen jou graag met jouw bestelling.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten: 

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Sale-A-Bration, Stampin Markers, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s