Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie Zo Zaterdag weekoverzicht

De week is weer voorbij gevlogen. En de maand ook. En nog erger de Sale-A-Bration eindigt morgen. Vandaag en morgen dus de laatste kans om je bestelling door te geven en een gratis product te mogen uitkiezen. Wat was jouw favoriete SAB item? Ik vind de Lasting Lily geweldig en ben helemaal weg van de Haan en de kikkertjes. Oh en de geweldige Nederlandse stempelset Door Dik En Dun. En natuurlijk de prachtige embossing folder met die moeilijke lange naam. En wacht de cupcakes. En natuurlijk de door mij te weinig gebruikte , want oh wat is hij mooi: By The Bay.Stampin' Up!

Of te wel teveel mooie items: Sale-A-Bration was (is) fantastisch geweest dit jaar. 2 nieuwe teamgenootjes die ingestapt zijn voor het enorme instap voordeel ( voor 230 euro bestellen en maar 129 euro betalen) en veel dames die geprofiteerd hebben van de gratis producten bij hun bestelling. Zij blij en wij blij ! Win/win situatie.

Maandag is weer onze maandelijkse Koffie en Kaart er zijn nog wat plekjes vrij dus kom gezellig aanschuiven. 5 euro en je hebt een mooie kaart af en een gezellige middag gehad van 14.00 tot 16.00 uur. We gaan de funfold gebruiken van de By The Bay kaart.

Stampin' Up!Stampin' Up!

Liefs Ine en Mandy

Sale-A-Bration Producten gratis bij een bestelling vanaf 60/120 euro:

Categorieën:creatief, kaarten, koffie en kaart, Sale-A-Bration, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s