Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Time Flies When You’re Having Fun.

En als de klok voorruit wordt gezet mis je zomaar een uur. Ik weet niet hoe jullie ermee omgaan maar ik heb er altijd moeite mee als de klok verzet wordt. Naar voren of naar achteren maakt niet uit: ik moet altijd erg wennen. Vandaag heb ik ook de hele tijd het gevoel dat ik achter de feiten aanloop. Gisteravond laat naar bed gegaan want we hadden bezoek en dan is het opeens erg laat als die klok een uur voorruit gaat. Ik ben vandaag ook wat later met plaatsen want moest het kaartje nog maken. Vandaag eindigt ook Sale-A-Bration, wie nog een bestelling wilt doen of instappen moet snel worden ( je hebt een uur minder vandaag haha). Ik heb nog gauw de kikkertjes erbij gehaald want  dit past perfect bij de Quote: Time Flies When You’re Having Fun.

Stampin' Up!

Fijne zondag iedereen, Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Quote, Simple Stamping, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s