Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Koffie en Kaart

Vandaag is weer onze maandelijkse Koffie en Kaart: gezellig samen een leuke kaart maken onder het genot van een kopje Koffie of Thee.

Het leek me leuk om de stempelset Tea Together Te gebruiken. De fun fold kaart is super makkelijk. Je vouwt je cardstock ( 8 1/4″bij 5 7/8″)door het midden ( score op 4 1/8″) en dan vouw je de voorkant op de helft terug( score op 2 1/16″).

Je bestempelt een stuk Whisper White met de Crackle Paint stempel. Hierbij laat je de stempel gewoon in het doosje liggen, be-inkt het met Sahara Sand inkt en legt het stuk Whisper White er boven op. Druk dit dan aan met je handen of een clear block.

Dan stempel je de theepot en het theekopje hier boven op. Eventueel de grote bloem of de kleine bloem erop stempelen en uit snijden met de Dies. Met de Rectangle Stitched Framelits Dies stans je een groot rechthoek uit ( passend voor je theepot en je kaart) en een vierkant van de Stitched Shapes Framelits Dies( voor je theekopje).

Plak de theepot met dimensionals op je rechthoek, voeg tekst naar keuze toe en eventueel een bloem. Plak die nu voor de helft vast in het midden van je kaart, let goed op alleen links lijm doen anders kan je kaart niet meer open. Plak dan je rechthoek met het theekopje in het midden van de binnenkant van je kaart. Als de kaart dicht is zie je het niet maar asl je hem neer zet wel. Ik heb er nog het woordje Friend bovengeplakt die ik heb gestanst uit de Well Said Bundel ( de stansen zijn ook los te koop). En dan is je kaart klaar.

Stampin' Up!

Stampin' Up!

Dit model is eenvoudig maar geeft een heel mooi resultaat. Zondag kon je hier al de kikkeruitvoering zien en zaterdag de By the Bay. Ben benieuwd waar de dames voor kiezen. De volgende maand is onze Koffie en Kaart middag op 6 Mei dit is wel in de meivakantie, dus het kan zijn dat we uitwijken naar 13 Mei, maar dat laat ik op tijd weten.

De eindresultaten van vandaag laat ik hier nog wel zien. Fijne dag,

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, Geen categorie, kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Makkelijke Maandag, Stampin'Trimmer, Stempelsets, Workshop

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s