Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag

Voor Dies Dinsdag heb ik een Die gepakt die ik te weinig gebruik: de Springtime Impressions Thinlits Dies. Ik heb eerst een Whisper White basiskaart gepakt en daar 1 keer de bloemen uitgestanst. Deze bewaar ik en gebruik ik een andere keer. Toen op een stuk Higland Heather cardstock een stuk Multipurpose Adhesive sheet geplakt en de bloemen weer uitgestanst. Deze heb ik in de Whisper White basiskaart geplakt in de opening die overbleef. Hij valt dan er mooi in. ( Inlay techniek)

IMG_3920.JPG

De kaart heb ik dichtgeplakt, zodat je een ansichtkaart over houd. Op de achterkant kun je dan je eigen tekst schrijven. Op de voorkant heb ik de tekst :”Wishing You A Lovely Day” gestempeld in Gorgeous Grape en voor de Bling Bling heb ik Gorgeous Grape Glitter Enamel Dots geplakt. Meer heeft dit kaartje niet nodig. Ik vind het een heel stijlvol kaartje geworden.

Stampin' Up!

Hieronder kun je de resultaten zien wat de dames gisteren tijdens Koffie en Kaart hebben gemaakt:

Deze diashow vereist JavaScript.

Het was weer reuze gezellig en de dames hebben weer prachtige kaarten gemaakt. Wil je ook een keer komen neem dan contact met ons op. Of als je een bestelling wilt plaatsen: wij helpen jou graag.

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s