Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag

Ik ben weer in mijn restjes bak gedoken en heb daarna op internet zitten zoeken naar iets kleins wat ik ermee kon maken. Bij de groep de Creatieve Harten waar ik ook onder val zag ik bij de bestanden dit leuke cadeau envelopje. Het idee is van Caroline van der Straaten. Maar ik heb mijn eigen draai er aan gegeven.

Ik had stukjes Gingham Gala over en Whisper White en Highland Heather en So Saffron. Het regende gisteravond pijpenstelen dus wilde ik graag met het Gingham Gala Dsp aan de gang. Ik mistte de zon van het afgelopen weekend en besloot de Daisy Delight stempelset te gebruiken en de bijpassende pons. Kijk hier word ik vrolijk van : zonnig geel en stralend lila en die mooie bloem.

De envelopjes maak je met het Envelop Punch Board. Je snijdt het DSp op 5 1/4″ bij 5 1/4″ en legt het dan in het Envelop Punchboard en wel op 2 5/8″. Punch en score, draai een kwartslag en leg dan de scorelijn bij het markerings punt en score en punch weer doe dit nog een keer en dan weer maar bij de laatste kant score je niet maar punch je alleen.

Rond alle hoeken af en plak het envelopje dicht. Pons een gat in de bovenste flap met je Detailed Trio punch. Haal hier een stukje lint door en knoop dat vast met een stukje bakerstwine.

Nu gaan we de Daisy 2 keer stempelen en uitponsen. Plak ze op elkaar met wat Tombow liquid glue. En gebruik je bonefolder om de blaadjes wat om te krullen. In het hart van de Daisy plak je een Clear Faceted Gem. Met een dimensionals plak je de Daisy op de envelop.

IMG_3940

Nu gaan we het kaartje maken waar je een cadeaukaart in kan doen. De basis is een stukje So Saffron / Highland Heather Cardstock van 3″ bij 3 1/2″. Rond de hoeken af met de Detailed Trio punch. Snij een stukje Whisper White cardstock van 2 3/4 ” bij 3 1/4 ” en rond ook de hoeken af. Stempel een tekst op het Whisper White stukje, ik heb gekozen voor : Weet je wel hoe leuk jij bent? Uit de set Bloemen zeggen meer. In de hoeken heb ik de kleine Daisy’s gestempeld. Met de Circle Tab pons uit een reststukje Whisper White een tab ponsen en op de basis kaart plakken en daarboven komt het bestempelde Whisper White kaartje. Op de rondjes van de tab heb ik met de 3/4″ pons nog rondjes geponst uit reststukjes DSP en opgeplakt. Op de achterkant van het kaartje heb ik dunne strookjes DSP geplakt die je overhield(3/4″). De eerste strook heb ik bovenaan helemaal vast geplakt met liquid glue. De andere strook heb ik in het midden van het kaartje geplakt maar alleen met een stukje tear and tape aan de zijkanten zodat je daar je cadeaukaart achter kunt schuiven.

Ik ben helemaal blij met het eindresultaat. Dus heb ook nog een lila uitvoering gemaakt. Denk dat ik de andere kleuren van het Gingham Gala DSP ook nog ga gebruiken want ik heb de smaak nu te pakken. En het is altijd fijn om deze cadeau envelopjes op voorraad te hebben. Deze kaartjes kan ik ook voor jou op bestelling maken in de kleur die jij wilt en ook in stoere mannenuitvoering met een motot of een auto op de voorkant. Wij helpen jou graag.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Envelope Punch Board, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s