Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: SOL

Gisteren ben ik heerlijk aan het spelen geweest met inkt en sponsjes voor de #Stamperschallenge in ons team. Ons teamgenootje Hetty van thuisbijhetty had dit bedacht en in eerste instantie wilde ik niet meedoen want het is de hele maand april, iedere dag een opdracht op facebook. Maar ik besloot het toch een kans te geven en dacht: ik zie wel hoever ik kom. Ik ben namelijk 1 van de weinige uit ons team die ieder dag iets plaatst :op onze website, Instagram en zakelijke facebook. Dus wilde ook geen overkill ( daar heb je Madebyinepie alweer),maar de opdrachten zijn zo leuk dat ik nu al alle dagen heb meegedaan.

Stampin' Up!

Omdat sponsen zo leuk is en verslavend hihi had ik helemaal geen tijd om een doosje te maken voor Doosjes Donderdag. Vandaar dat ik jullie nu een doosje laat zien wat ik gemaakt heb tijdens een SOL van ons Team. Deze keer verzorgt door teamgenootje Helma Somer. Het is een heel leuk doosje en van een flink formaat dus je kan er heel wat leuke dingen in kwijt. Ga hem zeker nog een keer maken en dan meer in een paasthema of zo, maar dze keer had ik gekozen voor chic zwart en het mooie Twinkle Twinkle DSP. Voor de tekst heb ik toen de stempelset Door Dik en Dun gebruikt die nu helaas niet meer te krijgen is ivm beeindiging SAB. Voor de Bling Bling heb ik wat sterretjes toegevoegd en Silver Metallic Thread.

 

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, Ponsen, Stampin'Trimmer, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s