Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: sponsen

Zoals ik gisteren al schreef ben ik met de #Stamperschallenge bezig. Gisteren was de uitdaging: techniek. Ik heb toen lekker mijn inktpads en sponsjes op tafel gezet en ben lekker gaan sponsen.

Allereerst heb ik eenWhisper White basiskaart gepakt ( 5 7/8″bij 8 1/4″, ril op 4 1/8″)daar overheen had ik een Hema correspondentie kaart gelegd ( dit is goedkoop en stevig papier) waar ik de grootste cirkel  van de Stitched Shapes Framelits Dies uit had gestanst.

IMG_3945.JPG

Wij verkopen bij Stampin’ Up! Stampin’ Sponges maar die knip ik altijd in vieren of soms zelfs in zessen. Dan maak ik met de Cirkel Tab Punch een tabje uit het bijbehorende cardstock en schrijf ik op de voorkant de naam op en op de achtekant de kleurfamilie. Dit is makkelijker bij het opbergen en zoeken.

IMG_3959.JPG

Terug naar mijn kaart. De mat met de cirkel plak ik met washitape vast en dan kan het leukste beginnen: sponsen. Je pakt met je sponsje wat inkt op, dept het even af op je gridpapier en brengt met draaiende bewegingen wat inkt aan. Je begint altijd met de lichtste kleur en gaat daarna erover heen met de volgende kleur. Je kunt kleur blijven toevoegen totdat je tevreden bent. Bij het kaartje met de strandstoel ben ik met Daffodil Delight in het midden begonnen en heb daarna met Mango Melody en Lemon Lime Twist, kleur toegevoegd.  De kaart heb ik afgemaakt met de prachtige set Colorful Seasons in combinatie met de bijbehorende Seasonal Layers Thinlits Dies.

IMG_3951.JPG

Bij de kaart met het paard uit de Let It Ride set ben ik begonnen om eerst heel de cirkel met Daffodil Delight in te vullen. Daarna heb ik een post it note gepakt en over mijn mat heen geplakt zodat je de strepen kunt maken. Doordat de kleuren zo mooi met elkaar blenden krijg je prachtige kleuren. De poist it note heb ik een paar keer opgeschoven: super leuk effect toch? Ook heb ik bij deze kaart een rechthoek uitgestanst uit zo’n corrspondentie kaart en heb ik nog een vlak gesponst voor de tekst. En ook de randen heb ik met de verschillende kleuren sponsjes bewerkt.Wat glitter enamel dots erop voor de Bling Bling. Echt heel blij met het eindresultaat!

Stampin' Up!

Ik kan het iedereen aanraden, het is makkelijker dan het eruit ziet en hoe vaker je het doet hoe mooier het resultaat. Wil je hulp hierbij , neem dan contact op en we plannen een spons date in.

Wisten jullie trouwens dat er op dit moment prachtig Grid papier te koop is?  Met de mooie bloemen is het gewoon een genot om op te werken. Helaas alleen te koop zolang de voorraad strekt. Wij helpen je graag met jouw bestelling, je krijgt 50 vellen gridpapier ( 28cm bij 43cm) voor: 14,25 euro. En hier doe je heel lang mee. Je gebruikt het als ondergrond om op te werken,  er zitten lijnen op zodat je je kaart netjes recht kunt leggen,je kunt er op afstempelen of notities op maken. En je hebt 2 kanten dus eigenlijk 100 vellen.

Add a heading-1

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s