Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Als je iets vaker dan 1 keer doet, dan mag je spreken van een traditie.

Deze wijze woorden heb ik van Samir Toub, oud voorzitter van de club van onze Dennis : Fc Eindhoven Futsal. Hij plaatste dit met deze foto op social media en ik vond het zo’n leuke foto van een geweldige avond dat ik hem hier met jullie wil delen.

bbq bij Ria en Thieu

Ria en Thieu van der Donk waren zo lief om weer hun huis en hart open te stellen voor het team, bestuur en betrokken personen. Wij waren zeer vereerd dat wij mochten komen en hebben een super avond gehad. Heerlijk eten, mooie gesprekken en ik heb vooral genoten door te kijken hoe leuk het team onderling met elkaar optrekt.

Wat wij nu ook al meer dan 1 keer hebben gedaan is ons Kerst en Kaart evenement. Deze traditie willen wij ook in ere houden houden dus de datums zijn al gepland.De deelnemers van vorig jaar hebben zich alweer aangemeld dus wees er snel bij om nog een plaatsje te reserveren want vol is echt vol.7 December of 14 December 2019 van 10.30 tot 15.00 uur ben je van harte welkom hier op de Faramir. Voor 20 euro maak je leuke projecten in kerstsfeer, inclusief alle materialen, drinken en een eenvoudige lunch met de inmiddels beroemde worstenbroodjes van Willem. Aanmelden kan via madebyinepie@gmail.com en hoewel het misschien raar is om op deze zonnige dag aan Kerst te denken kan je het maar vast in je agenda hebben staan. Want we hebben het allemaal druk en voor je het weet staat je agenda al vol of zit het evenement vol.

Binnenkort doen we ook weer een Kaartenbuffet ( ook al een traditie) en willen we een dag organiseren ivm de lancering van de nieuwe catalogus. Dus hou onze website in de gaten alle info staat onder het kopje: Evenementen.

Voor bestellingen, workshops, Koffie en Kaart middagen geldt ook even aanmelden via madebyinepie@gmail.com .We helpen jullie graag.

Fijne zondag en geniet van het zonnetje.

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:Over mij, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s