Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag

Het Makkelijke Maandag kaartje van vandaag heb ik met de mooie set Sunshine Sayings gemaakt.Deze set kon wel weer wat liefde gebruiken want door al de nieuwe sets raken de oude een beetje uit beeld. In deze set zitten 3 stempelafbeeldingen die ik ook alle 3 gebruikt heb en en 22 (!) woord stempels. Bij deze set zit ook een bijbehorende stansen set die ik je morgen laat zien op Dies Dinsdag. En daar zitten 4 mooie woordstansen bij die je in combinatie met de woordstempels kunt gebruiken maar ook los.

Ik heb het kaartje met een klein reepje Gingham Gala DSP beplakt wat het meteen een frisse uitstraling geeft. Ik ben echt helemaal weg van dit mooie DSP met de aan de ene kant de kleine ruitjes en aan de andere kant de grote ruitjes.

Heel eenvoudig wat stempelen, wat knippen en lijm en dimensionals en je hebt een mooi verjaardagskaartje. Ik heb er meteen 2 gemaakt om het verschil van kleur te laten zien. Welke vindt jij mooier? Oh ja en om wat extra’s toe te voegen heb ik nog de Best Route Enamel Dots gebruikt.

Stampin' Up!

Alle gebruikte materialen kun je bij ons bestellen, klik op de foto’s hieronder en dan kom je in onze online shop terecht. We helpen jou graag met jouw bestelling.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s