Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag

Zoals gisteren beloofd heb ik vandaag een kaartje gemaakt met de Sunshine Sayings stempelset en de bijbehorende stansen Sunshine Wishes Thinlits Dies.

Ik heb een basiskaart Whisper White gemaakt van 5 1/2 ” bij 6 1/4″ en gerild op 4 1/8″. Op het korte flapje heb ik het woordje YOU lekker lukraak gestempeld met So Saffron inkt. Op de binnenkant van de grote flap heb ik een stuk Gingham Gala DSP geplakt. Dit keer met de grote ruitjes naar boven. Ik heb uit So Saffron Cardstock het hartje en het woordje Love gestanst en uit Basic Black Cardstock de mooie bloem, het vierkantje, de rechthoek en het rondje. Het woordje You en de letter i komen uit de Well Written Framelits Dies. De i is eigenlijk een uitroepteken maar op zijn kop is het een mooie letter i. Wie niet sterk is moet slim zijn, hihi.

Stampin' Up!

De binnenkant van het korte flapje vond ik zo wit, dus daar heb ik nog gauw de vlekstempel voor gebruikt. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat en blij dat ik deze set van de plank heb gehaald.

Stampin' Up!

Bestellen kan altijd, binnen 5 dagen heb je het al in huis en kan je zelf aan de slag. Wij helpen jou graag!

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s