Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is erover Woensdag

Voordat ik over mijn Wat is er over Woensdag project ga praten, even een uitleg over de weekly Updates van gisteren. Ik heb al meerdere aanvragen voor de mesjes van de Stampin’  Trimmer binnen maar helaas kunnen wij die nu nog niet bestellen aangezien de voorraad bij Stampin’ Up! op is. Ze hebben ons beloofd dat er binnenkort een enorme hoeveelheid mesjes aankomt en ik krijg een mailtje zodra ze weer te bestellen zijn en dan gaat mijn bestelling meteen weg. Wil jij ook nog mesjes hebben laat het mij dan zo snel mogelijk weten.

Ik ben een beetje bekomen van de schrik dat mijn favoriete Tool, mijn nummer 1 van de Favo Stampin’ Up! producten nu niet meer meegaat naar de nieuwe catalogus. Ik vertouw Stampin’ Up! volkomen dat er een nieuwe beter uitvoering komt en tot die tijd blijf ik lekker mijn mooien trimmer gebruiken.

Een mooi moment om terug te gaan naar de lijst van mijn Favo Stampin’ Up! producten:

 1. Stampin’ Trimmer
 2. Stamparatus
 3. Stampin’ Scrub
 4. Big Shot
 5. Inktpads
 6. Paper Snips
 7. Blends/Stampin’ Write Markers/Watercolor Pencils
 8. …………..
 9. …………..
 10. …………..
 11. …………..

Vandaag mijn nummer 8: de ponsen. Echt geweldig wat een assortiment we hebben aan ponsen. Ideaal als je bijvoorbeeld geen stansapparaat hebt en toch een leuk stansje/ponsje wilt hebben. Onderaan dit bericht heb ik de ponsen neergezet die ik zelf de fijnste vind. Het is een hele lijst geworden. Van de Cirkelponsen heb ik er maar 1 neergezet maar ik heb ze zelf in alle maten want ik vind ze ideaal om bijvoorbeeld een tekst toe te voegen. Je hebt snel resultaat. En ook met mijn handen zijn ze makkelijk te gebruiken.  Alle ponsen zijn bij ons te bestellen, we helpen je graag!

IMG_4013

Op mijn kaartje heb ik diverse ponsen gebruikt: de Daisy pons, de Darling Label pons, de Classic Label Pons, de Starburst pons, en de 3/4 ‘cirkel pons. Natuurlijk het prachtige Gingham Gala Dsp ( restjes ), Whisper White cardstock (restjes)en Grapefruit Grove Cardstock en inkt. Voor de Bling Bling heb ik het wit met Silver Bakerstwine gebruikt en Metallics sequins. De teksten komen uit de Daisy Delight stempelset. Geen bigshot gebruikt, alleen ponsen, Stampin’ Trimmer en Paper Snips. Een mooi zonnig bedank kaartje. Hier word ik vrolijk van en jij?

IMG_4014

Liefs Ine en Mandy

Ponsen:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s