Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Pizza doosje

Stampin' Up!

Dit doosje heb ik gisteren gemaakt en terwijl ik hiermee bezig was, dacht ik: dit zou wel eens een leuke workshop kunnen zijn. Ik heb hem dan ook meteen ingepland. Op 22 of 25 mei van 14.00 tot 16.00 uur en op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur ben je van harte welkom hier op de Framir 23 te Geldrop. Voor dit Pizza doosje van Stampin’ Up! gaan we het Gingham Gala DSP gebruiken. Je mag zelf kiezen welke kleur en ook kun je kiezen of je 4 mini-kaartjes met envelopjes wil maken of een leuk mini-album. Bij de Hema kun je heel leuk vierkante mini-foto’s bestellen en die passen hier perfect in. Aanmelden kan via Madebyinepie@gmail.com. Leuk om cadeau te geven of zelf te houden natuurlijk.

workshop (1).png

Deze diashow vereist JavaScript.

 Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, kaarten, Ponsen, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s