Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag:

Vandaag wordt mijn jongste zoon 18 jaar. Wat is de tijd voorbij gevlogen. Ik heb de explosion box die we op ons teamweekend hebben gemaakt nu helemaal aangekleed met foto’s. Dat bracht veel mooie herinneringen terug. Ook wel wat verdrietige want een paar maanden na Nicks geboorte werd bij mijn man kanker geconstateerd. Nick was 5 toen zijn vader stierf. Wat zou mijn man trots zijn geweest hoe Nick zich ontwikkeld heeft. Net zo trots als ik ben!

IMG_4073

 

Ik ben ook erg trots hoe de doos is geworden en ga er zeker nog meer maken. Wil jij dat ook? Dan kan dat,mail ons maar op Madebyinepie@gmail.com. Dan plannen we een datum in.

Deze diashow vereist JavaScript.

Vandaag vertrekken ook een hoop teamgenootjes naar OnStage in Duitsland normaal gaan wij daar ook altijd naar toe want dat is het Evenement van Stampin’ Up! Maar omdat Nick jarig was slaan wij een keertje over. Veel plezier allemaal en ik heb al hele mooie dingen gezien uit de nieuwe catalogus. Vooral de nieuwe kleuren zijn geweldig!

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s