Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Be A Rainbow in Someone Else’s Cloud.

Wat een prachtige quote op deze zonnige dag. Ik kwam deze spreuk tegen gisteren in een winkel en ik wist meteen: deze wil ik voor vandaag gebruiken en er een kaart mee maken.

Ik ben helemaal blij met het eindresultaat. Alles viel op zijn plaats en het is een vrolijk, zonnig kaartje geworden.  Ik ben begonnen met een stuk Whisper White van 10cm bij 10 cm. Deze heb ik gerild om de 2 cm zodat ik een mooie vlak verdeling had. Deze heb ik met mijn mijn Stampin’ Blends in de kleuren:  Dark Real Red, Dark Pumpkin Pie, Dark Daffodil Delight, Dark Granny Apple Green en Dark Bermuda Bay ingekleurd.

Toen op een reststukje Whisper White Met de Labeler Alphabet letters de spreuk in de bijpassende inkt kleuren gestempeld en uitgestanst met de Rectangle Stitched Framelits Dies. De hartjes komen uit de Be Mine Stitched Framelits Dies en het wolkje uit de Lift Me Up stempelset heb ik in Bermuda Bay gestempeld en uitgestanst met de bijpassende Dies uit de Up & Away Thinlits Dies.

Stampin' Up!

Als we nu allemaal proberen de regenboog in andermans regenwolkje te zijn dan ziet de wereld er compleet anders uit. Vaak is een vriendelijk woord of een luisterend oor al voldoende.

Fijne zondag allemaal.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte producten:

Categorieën:creatief, kaarten, kaarten maken, Quote, Stampin'Blends, Stampin'Up!

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s