Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag:

Vandaag ga ik heerlijk een dagje naar mijn vriendin Danielle Kassing, even bijkletsen. Haar zoon Luuk die van de zomer hier een weekje heeft gewoond in verband met zijn introductie week komt mij ophalen. Dus moest ik snel het kaartje voor vandaag maken. Nou dat is gelukt in 5 minuten had ik dit kaartje af. Met een Stampin ‘ Up! Kaart kit is dit zo gepiept. Ik heb de Incredible Like You Project kit gebruikt. Alles zit hier in voor verschillende soorten kaarten. Deze set heb ik ook gebruikt voor ons Kaartenbuffet: Easy Peasy. Ik had alles al per kaart in zakjes gedaan en de beschrijving erbij, dat werkt echt super makkelijk.

IMG_4160

Stampin' Up!

Superleuk kaartje toch?

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Omdat ik de set Incredible Like You toch nog op tafel had liggen nog gauw een leuk cadeau label gemaakt:
IMG_4163 (1)

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s