Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag:

Vandaag laat ik jullie het mooie kaartje zien wat Mandy gemaakt heeft voor Nick zijn 18e verjaardag. Hiervoor heeft ze als basis het Shimmery White cardstock van Stampin’ Up! gebruikt. De tekst Happy Birthday komt uit de Well said bundel: stempelset plus woordstansjes. Echt een geweldige set! En leuk om het woordje Happy op Vellum te plakken: mooi effect! Het hartje komt uit de set Little Twinkle en de kleine sterretjes heeft zij uitgeponst met de bijbehorende Twinkle Builder Punch. Voor de Bling Bling nog wat sequins opgeplakt. En wat Balmy Blue inkt met een aquapainter zorgt voor de mooie achtergrond. Echt een mooi kaartje en Nick was er heel blij mee.

Stampin' Up!

Gisteren hebben wij de nieuwe catalogus mogen bewonderen: oh jee zoveel mooie nieuwe dingen. Gelukkig ben ik bijna jarig haha. We mogen de inhoud nog niet met jullie delen maar binnenkort zul je ze hier vast Sneak Peeks zien verschijnen. We zijn van plan om een nieuwe catalogus party te organiseren dus hou onze website in de gaten.

IMG_4168

Bestellen uit de oude catalogus kan nog steeds. Wie de In colors 2017-2019 nog in bezit wil krijgen moet snel zijn want we weten uit ervaring dat dat heel snel op is. Cardstock, inktpads en refills. We helpen jou graag met de bestelling.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s