Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag

Vandaag heb ik niet echt met restjes papier gewerkt maar met een rest pakje Gingham Gala DSP. Ik vind deze echt geweldig maar helaas gaat hij niet mee naar de nieuwe catalogus. Ik word zo vrolijk van dit papier zeker in combinatie met de Daisy Punch. Dus gisteravond tijdens het tv kijken ben ik lekker gaan ponsen:

IMG_4181.JPG

Ik had nog een leuke krans liggen en heb de bloemen eerst op elkaar geplakt met een dimensional en daarna met een gluedotje op de krans bevestigd. Om een nog frissere voorjaars look te krijgen heb ik met de 1/2″circle punch ook nog Whisper White rondjes geponst voor een mooi wit hartje van de bloem.

Dit is mijn eindresultaat waar ik heel blij mee ben. Heel gezellig ook voor de aankomende paasdagen.

Stampin' Up!

Door de komst van de nieuwe catalogus moeten we afscheid nemen van veel favorieten maar gelukkig komt er ook weer veel moois er voor terug. Heb je nog iets op je verlanglijstje staan bestel het dan snel want op is echt op!

IMG_4180

Bestel nog snel de Retired producten voordat ze weg zijn. Op is op!Wij helpen graag met je bestelling!

Liefs Ine en Mandy

 

Categorieën:diverse, Ponsen, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s