Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag

Ik had gisteren die mooie krans gemaakt en vandaag wilde ik weer het Gingham Gala DSP gebruiken en de Daisy pons voor een mooi paasdoosje. Vrijdag speelt onze Dennis met zijn team Fc Eindhoven Futsal de bekerfinale in Rotterdam. Mijn broer en schoonzus en mijn zus en nichtje komen ook kijken want dat is dicht bij hun in de buurt. Ik dacht dan neem ik meteen wat leuks voor hun voor de Pasen mee.

Ik heb de mooie Window Box Thinlits Dies gebruikt die helaas ook niet mee gaan naar de nieuwe catalogus. Jammer want met de kerst en nu met Pasen of voor kleine cadeautjes zijn ze ideaal. En snel gemaakt. Een mooie Daisy erop en wat takjes. De tekst Vrolijk Pasen erop en je bent klaar. Nu morgen gauw wat chocolade eitjes halen voor te vullen en we kunnen op pad. Hopelijk komen we thuis met de beker! Ons complete gezin op 1 zoon na ( die zit op Paaspop) is aanwezig dus het zou fantastisch zijn.

Wil je de Window Box Thinlits Dies nog bestellen geef dat dan snel door want op is op! De Daisy Delight stempelset en de pons gaan wel mee naar de nieuwe catalogus : superblij mee!

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:Big Shot, Dies, Doosjes, Ponsen, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s