Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag

Vandaag wil ik jullie laten zien hoe je met gluedots en wat Daisy’s een prachtig Paasstuk meer eigen kunt maken. Dit bloemstuk kwam ik tegen op Facebook en ik kan Anita van Bloem in Bloei hier uit Geldrop van harte aanbevelen. Anita staat net als wij op 2 jun op de braderie van Atelier Riel.

Ik vond het stuk al geweldig maar door er de Daisy’s op te plakken werd het toch meer een Madebyinepie ding. Ik had nog Daisy’s over van de krans en nu past het perfect bij elkaar. Ik ga nog wat Daisy’s in een vaasje doen en ben dan klaar voor de aankleding van ons huis voor Pasen.

Vanavond is de bekerwedstrijd dus hopelijk kan ik morgen bloggen dat we gewonnen hebben.

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, diverse, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s