Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag

Vandaag een quote van een hele trotse mama: You will face many defeats in life, but never let yourself be defeated! Of te wel :je zult veel nederlagen in je leven krijgen, maar zorg dat deze jou niet verslaan. Geef niet op en vecht voor jouw geluk!

You will face many defeats in life but never let yourself be defeated.

Het grote verlies in mijn leven en dat van mijn kinderen was het verlies van hun vader. Nog steeds is dit een groot gemis, zeker bij bijzondere gelegenheden. Vrijdagavond was er ook weer 1: Dennis won met zijn team Fc Eindhoven Futsal de bekerfinale. We waren er allemaal bij behalve Sam want die zit op Paaspop. Geweldig wat een ontlading weer,ook bij Dennis die na een zware blessure weer helemaal terug is.

Als ze dan ook nog het liedje Brabant spelen wat echt Pieters nummer was en we zelfs op de begraafplaats hebben gedraaid, is de pijn weer even in alle heftigheid terug. Voor heel even want dan geniet ik met volle teugen van mijn kids, aanhang en familie. En ben ik trots dat het mij gelukt is ondanks alle ups en downs ( tegenslagen) er toch in te slagen om een hecht gezin op te bouwen samen met ook Willem en zijn boys.  We hebben de puzzel kloppend gemaakt.

IMG_4270

Trots ben ik op allemaal, blij dat ze zoveel van elkaar houden, dat ze elkaar steunen en aanmoedigen en dat normen en waarden hoog bij hun in het vaandel staan.

En ik weet dat Pieter trots is, niet alleen om die beker maar ook hoe zijn kinderen zijn opgegroeid en ondanks tegenslagen overeind krabbelen en weer doorgaan. Dat ze partners en vrienden gevonden hebben die hun daarbij steunen, dat we samen kunnen lachen en huilen en dat we ons niet laten verslaan door negativiteit en jaloezie van anderen: liefde overwint altijd!

We are the Champions

9e27eaf2-6d77-4505-a149-d0fdac9f033c.JPG

Vandaag eerste Paasdag zijn we maar met een klein gedeelte van het gezin samen maar morgen tweede paasdag zijn we helemaal compleet zelfs met Sam al hoewel ik niet weet hoe hij er aan toe is na 3 dagen Paaspop haha. Fijne Paasdagen en geniet van het mooie weer en van elkaar.

Liefs Ine

Categorieën:Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s