Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke maandag

Fijne tweede paasdag iedereen. Gisteren met een gedeelte van ons gezin een leuke Paasbrunch gehad en natuurlijk paaseieren gezocht. Vroeger vonden de kids het leuk om ze te zoeken tegenwoordig vinden ze het nog leuker om ze te verstoppen hihi. Mijn makkelijke maandag kaartje is natuurlijk een paaskaart.

Met de Balloon Bouquet Punch heb ik 5 grote ballonnen uitgeponst en het tuutje eraf geknipt zodat het net eieren lijken. Het Subtle DSP is hier heel geschikt voor want je hebt een streepjes en een stipjes kant. Toen met de Lined Alphabet stempelset de letters erop gestempeld. De basiskaart van So Saffron cardstock heb ik eerst bestempeld met de kleine bloempjes uit de Dandelion Wishes stempelset ook in So Saffron inkt om een mooie achtergrond te krijgen. Het woordje Vrolijk komt uit de set Van Alles wat. Omdat ik een klein vlekje had heb ik hier gauw een klein hartje opgeplakt die ik heb gemaakt met de Cookie Cutter Builder Punch. Deze gaat eruit dus wie deze schattige peperkoekmannetje pons nog wil hebben moet snel zijn. De letters heb ik daarna op de kaart geplakt met lijm en dimensionals. Easy Peasy, zonnig Paaskaartje.

IMG_4286

Samen met Michael ben ik nog naar het graf gewandeld enheb daar een potje Daisy ’s neergezet. Gewoon de Daisy’s op sateprikkers geplakt met dimensionals en in oase gestoken.

Stampin' Up!

Om 17.00 heerlijk gegeten met ons vijven bij ons favoriete restaurant Sopranos en bediend door onze eigen Teun. Daarna zijn we naar Holland Casino gegaan voor een try out pakket en hebben 4 van de 5 ook nog wat gewonnen: erg leuk.

Vandaag zijn we helemaal compleet en gaan we brunchen en bbq-en.

IMG_4289.JPG

Veel plezier iedereen vandaag ,

Liefs Ine en Mandy

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, Makkelijke Maandag, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s