Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag:Favoriete Stampin’ Up! Product

We naderen het einde van het lijstje we zijn bij nummer 8 aanbeland:

  1. Stampin’ Trimmer
  2. Stamparatus
  3. Stampin’ Scrub
  4. Big Shot
  5. Stampion’ Pads
  6. Paper Snips
  7. Stampin’ Write Markers/Stampin’ Blends/Watercolor Pencils
  8. ……………..
  9. ……………..
  10. ……………..

Op nummer 8 staat : de Punches ( ponsen) van Stampin’ Up! Dit zijn echt de allerbeste ponsen. Super kwaliteit en precies passend bij de bijbehorende stempelsets. Maar ook gewoon zo te gebruiken.

IMG_4330

Vandaag had ik een workshop Zig Zag Minialbum maken en ook nu zijn de ponsen enthousiast gebruikt. Bijvoorbeeld het hartje van de Dog Builder Punch en de Twinkle Builder Punch en natuurlijk de diverse cirkel punches. Vooral als je met tieners werkt vinden ze de ponsen fijner dan de Big Shot. En je pakt ze er zo gemakkelijk bij. Van de week heb ik ook heerlijk zitten ponsen bij de tv en voor de kerst workshop heb ik zelfs Willem toen aan het ponsen gezet haha.

Hieronder zie je wat de dames hebben gemaakt, ivm de privacy heb ik niet alle binnenkantjes gefotografeerd. Ze hebben heel hard doorgewerkt en maken de rest thuis af. Erg mooie resultaten en ze waren allevier erg tevreden. Sarah de jongste wilde geen album maken maar heeft lief 2 kaarten gestempeld en mooi zitten kleuren zodat mama en grote zus lekker konden doorwerken.

Deze diashow vereist JavaScript.

Deze workshop had ik al een keer gedaan maar op verzoek van de 2 mama’s nu in de paasvakantie ingepland. Wil jij dus ook een keer een workshop doen en komt de datum jou echt niet uit, neem dan contact met ons op en met minimaal 3 deelnemers kunnen we dan een datum en tijdstip naar keuze invullen.

De eerstvolgende workshop is het leuke pizza doosje met of vier mini kaartjes met enveloppen of een minialbum:

20 of 23 mei van 14.00 tot 16.00 uur en zaterdag 25 mei van 10.00 tot 12.00 uur. Kosten inclusief alle materialen en wat te drinken en wat lekkers: 7,50 euro. Voor meer info kijk op onze website onder het kopje evenementen. 6 mei is er weer Koffie en Kaart van 14.00 tot 16.00 uur. Dan kun je een mooie kaart maken ( moederdag komt eraan) voor 5 euro inclusief drinken en wat lekkers en alle gebruikte materialen. tot ziens hier op de Faramir. Graag even aanmelden via Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine en Mandy

Categorieën:Big Shot, creatief, Mini album, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s